Támogatás

Letölthető dokumentumokLetölthető ismertetők, dokumentumok

 
ViszonteladóknakViszonteladók jelentkezését várjuk
 
Orvos válaszolÖn kérdez, az orvos válaszol
 
MédiaMédia megjelenések, videók

Facebook

VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben

Terméktájékoztató


Mi rejlik „VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben“ mögött?

VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben egy olyan termék, amely a hosszantartó és/vagy magas intenzitású fizikai tevékenység során megnöveli a teljesítőképességet. Egy 60 percesnél hosszabban tartó edzés vagy verseny alatt (különösen magas intenzitású sporttevékenység esetében akár 45 percet követően), a sima víz önmagában már nem elegendő a legjobb teljesítményt biztosításához. Megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék fogyasztása késlelteti a kimerülést és a megakadályozza a szervezet kiszáradását vagy esetleges túlvizesedését.

A VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben előnyei
  • VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben kiváló ízű és a szervezet számára jól hasznosítható termék.
  • VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben pontosan azt tartalmazza, amire egy sportolónak a kimerítő edzés alatt szüksége van: víz, sok szénhidrát és elektrolitok (ásványi anyagok). Az ital elektrolit tartalma az izzadás mértékével arányos.
  • VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben koffeintartalmú termék. A koffein mennyiségét a teljesítménynövelő hatás eléréséhez szükséges arányban tartalmazza.
  • Magas szénhidrát-tartalma ellenére a (85 gramm/liter) VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben enyhén hipotóniás, így felgyorsítja a folyadék felszívódását.
A VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben olyan fajta szénhidrátok találhatóak, amelyek javítják annak felszívódását és hasznosulását. A szőlőcukor - gyümölcscukor aránya: 2: 1. Tudományos kutatások támasztják alá ennek az arányú adagolásnak a teljesítményjavító tulajdonságát.

A VEROFIT – szakemberek részéről való ingyenes tanácsadás valamint támogatás az árban benne foglaltatik!

A „VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben“ célja és értelme

VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben  a legalkalmasabb termék a megfelelő mennyiségű folyadék és szénhidrát bevitelére és felvételére. Amennyiben a sportolás alatt kizárólag alacsony szénhidráttartalmú, vagy akár szénhidrátmentes folyadékot vesz magához, annak teljesítménycsökkenés és idő előtti kimerülés; valamint az edzést követő a regenerációs időszak megnövekedése lehet a következménye.
Feltételezések szerint a megfelelő mennyiségű szénhidrát bevitele javítja a szervezet ellenálló képességét is.
Az előbbiekben felsorolt teljesítménycsökkentő tényezőket kiküszöbölheti a VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben fogyasztásával!
A megfelelő nátriumellátás következtében a megerőltető edzést követő esetleges sóhiány nem jelent problémát.

A 2in1 a VEROFIT ENERGY GOLD-ban meglévő koffein pozitív hatással van a teljesítményre.

VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben a sportolók titkos tippje!


Mikor és milyen mennyiségben ajánlott VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben fogyasztása?

A bemelegítés után, a sportolás megkezdése előtt körülbelül 2-5 dl folyadék elfogyasztása ajánlott. (A mennyiség az egyéni toleranciától valamint attól függ, hogy a későbbiek során adódik e még lehetősége az ivásra. Pl. egy focista esetében, amennyiben a szervezete azt jól tolerálja: az edzés megkezdése előtt és a félidőben jó 5dl-t kell, hogy elfogyasszon).

A sportolás közbeni ajánlott folyadékbevitel óránként 4-8 dl; 3-4 részre elosztva: ez hozzávetőleg 1-2 decilitert tesz ki 15-20 percenként. A nagy meleg, magasabb intenzitású edzés vagy nagyobb testsúly esetén inkább a felső; alacsonyabb intenzitású tevékenység és / vagy és könnyebb testsúlyú sportolók esetében az alsó határ az irányadó.

Egy óránál hosszabb időtartamú, nagyobb fizikai terhelés esetén a szervezetnek óránként 60 gramm szénhidrátra van szüksége.

(A rendkívül hosszú és megerőltető tevékenység során 80 - 100 gramm szénhidrát elfogyasztása is ajánlott óránként, amelyet különböző típusú szénhidrátoknak kell kitenniük. Ezek adekvát kombinációját biztosítja a VEROFIT ENERGY GEL 2 +1.)

Amennyiben óránként 7 dl VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-bent vesz magához, úgy ellátja a szervezetet a szükséges 60 gramm szénhidráttal.

(Ugyanezt az összeg (60 gramm) érhető el 7dl VEROFIT ISOTONIC, valamint 1 zacskó VEROFIT ENERGY GEL 2 + 1. elfogyasztásával)

Amennyiben 7 -8 dl VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-bent egy zacskó VEROFIT ENERGY GEL 2+1 kombinál, úgy pontosan annyi szénhidrát kerül a szervezetbe, amennyit egy órán belül eléget. Ez biztosítja a sportolók állóképességéhez szükséges felhasználható energiát.)

Mi olyan különleges a VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben?

VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben magas szénhidrát-tartalma ellenére enyhén hipotóniás, ami megkönnyíti gyors folyadékfelvételt. Ezen túlmenően a benne található szénhidrátok összetétele következtében teljesítményjavulás várható.

A VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben megtalálható szénhidrátok megkönnyítik azok felvételét és hasznosítását.
A termékben felhasznált szénhidrátarány: szőlőcukor / gyümölcscukor 2: 1-hez, amely a teljesítményt bizonyítottan növeli. A legújabb kutatások kimutatták, hogy egy 2: 1 glükóz / fruktóz arányú keverék esetén a szénhidrát-oxidáció mértéke az intenzív terhelés alatt szignifikánsan (akár 70%-al) megnő.

(A vékonybélből a glükóz és fruktóz (szőlőcukor és gyümölcscukor) különböző szállítási mechanizmusok útján kerülnek vérbe. A VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben szénhidrát összetételének köszönhetően óránként mennyiségileg több szénhidrát felvételét és hasznosítását teszi lehetővé – ennek következtében az izmok több energiához jutnak, ami végső soron a teljesítmény javulásához vezet!

VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben pótolja a verejtékezéssel elvesztett elektrolitokat.

VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben koffeint tartalmaz. Az adagolás nyomán a pozitív eredmény várható. (Kellemetlen mellékhatások - mint pl. szívdobogás, remegés - akkor jelentkeznek, ha az ajánlottnál nagyobb dózisban kerül bevitelre). A koffein serkenti és stimulálja a központi idegrendszert, és javítja az állóképességet hosszú távú terhelés esetén. A koffein a rövid távú teljesítményre is pozitív hatást tűnik gyakorolni.

A VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben összetétele és a benne található tápanyagok:
Lásd a csomagoláson. Minden csomagon szerepel az abban fellelhető tápanyagok mennyisége és összetétele.

VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben különféle szénhidrát forrásokat tartalmaz, többek között maltodextrint (semleges ízű, porformájú, szőlőcukorból felépülő; keményítőből pl. kukoricakeményítőből nyert szénhidrát) valamint elektrolitokat (ásványi anyagok) és a koffeint. Ezen felül az VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben B1-vitaminnal van felturbózva – ez a vitamin előfeltétele a szénhidrát-anyagcserének.

Egyéb összetevők:

A kellemes ízről a természetes narancsaroma és citromsav gondoskodik. Aszpartamot tartalmaz. (az aszpartam egy édesítőszer, amely két aminosav [= a fehérje építőkövei] kombinációjából jön létre)

Tápanyag táblázat:


45g 100g
Energia: 707kJ (169kcal) 1572kJ (376kcal)
Fehérje: 0 0
Szénhidrát: 42,5g 94g
Cukor: 17g 38g
Zsír: 0g 0g
Rostok: 0g 0g
Na: 0,25g 0,557g
K: 92mg 205mg
Ca: 26mg 57mg
Mg: 21mg 46mg
Chlorid: 280mg 622g
Koffein: 50g 111g
B1 vitamin: 0,1mg 0,23mg


Jogi

VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben megfelel a Svájcban érvényes élelmiszerrel kapcsolatos jogszabályoknak.

Dokumentum letöltése pdf formátumban