Támogatás

Letölthető dokumentumokLetölthető ismertetők, dokumentumok

 
ViszonteladóknakViszonteladók jelentkezését várjuk
 
Orvos válaszolÖn kérdez, az orvos válaszol
 
MédiaMédia megjelenések, videók

Facebook

Rólunk

A sportolók a mai világban egyre nagyobb teljesítményre ösztökéltek, nagyobbak az elvárások, mindenki győzni akar és ehhez igyekszik a lehető legjobb feltételeket megteremteni. A több és jobb teljesítményhez még több energia, vitamin és ásványi anyag kell. A mai kor emberének természettől elfordult életmódja, rendszertelen táplálkozási szokásai a sportolókra még inkább érvényesek.

A Verofit AG. svájci cég magyar képviselete közel 10 éve forgalmaz isotoniás sport-táplálékokat, melyek egyedülálló fejlesztések a sportpiacon és Magyarországon.

A jó teljesítmény számos ismert tényezője közül az egyik legnagyobb szerepe a sportág specifikus táplálkozásnak és folyadékpótlásnak van. Nemcsak a versenyzők, hanem sok esetben az őket felkészítő szakemberek sem rendelkeznek mindig a megfelelő információkkal e témában.

A Verofit ehhez nyújt segítséget. Az isotoniás por edzés előtt, közben és után is iható, a regeneráló por pedig az egyharmadára csökkenti a regenerálódási időt.

A Verofit összetételénél fogva az egyik legkorszerűbb italpor: az isotóniás 10 féle vitamint, 6 féle ásványi anyagot és összetett szénhidrátokat, a regeneráló 13 féle vitamint, 15 féle ásványi anyagot és összetett szénhidrátokat tartalmaz.

A szerek bevizsgálása igazolta, hogy csak a megengedett adalék anyagokat tartalmazzák, így termékeink rendelkeznek a(z)
  • Doppingellenőrző Laboratórium,
  • OÉTI, KERMI,
  • Magyar Olimpiai Bizottság,
  • Gyermek,- Ifjúsági és Sport Minisztérium,
  • számos Olimpiai-, Világ- és Európa bajnok ajánlásával és engedélyével.

Cégünk megszervezi az Önökhöz tartozó sportolók táplálkozás optimalizációját, illetve egyéni étrendek kialakítását is.

Termékeink választásával egy gazdaságos, megbízható és mindenekelőtt csúcstechnológiát képviselő készítményhez jut. Szeretnénk, ha a jövőben is elégedett lenne, ezért bármilyen felmerülő kérdés vagy probléma esetén készséggel állunk rendelkezésükre.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!