Támogatás

Letölthető dokumentumokLetölthető ismertetők, dokumentumok

 
ViszonteladóknakViszonteladók jelentkezését várjuk
 
Orvos válaszolÖn kérdez, az orvos válaszol
 
MédiaMédia megjelenések, videók

Facebook

Energiazselé - koffeinFehérjeszelet - csokoládé
Energy Gold 2 az 1-ben
Teljes méretű kép megtekintése


Energy Gold 2 az 1-benA VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben célja és értelme
VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben a legalkalmasabb termék a megfelelő mennyiségű folyadék és szénhidrát bevitelére és felvételére. Amennyiben a sportolás alatt kizárólag alacsony szénhidráttartalmú, vagy akár szénhidrátmentes folyadékot vesz magához, annak teljesítménycsökkenés és idő előtti kimerülés; valamint az edzést követő a regenerációs időszak megnövekedése lehet a következménye. Feltételezések szerint a megfelelő mennyiségű szénhidrát bevitele javítja a szervezet ellenálló képességét is. Az előbbiekben felsorolt teljesítménycsökkentő tényezőket kiküszöbölheti a VEROFIT ENERGY GOLD 2 az 1-ben fogyasztásával!

Mikor és mennyit igyunk?
A bemelegítés után, a sportolás megkezdése előtt körülbelül 2-5 dl folyadék elfogyasztása ajánlott.
A sportolás közbeni ajánlott folyadékbevitel óránként 4-8 dl, 3-4 részre elosztva: ez hozzávetőleg 1-2 decilitert tesz ki 15-20 percenként.
Egy óránál hosszabb időtartamú, nagyobb fizikai terhelés esetén a szervezetnek óránként 60 gramm szénhidrátra van szüksége. (A rendkívül hosszú és megerőltető tevékenység során 80 - 100 gramm szénhidrát elfogyasztása is ajánlott óránként, amelyet különböző típusú szénhidrátoknak kell kitenniük. Ezek adekvát kombinációját biztosítja a VEROFIT ENERGY GEL 2 +1.)

Termék részletes leírása