Verofit regeneráló

Miért lett a VEROFIT REGENERÁLÓ kifejlesztve?


A VEROFIT REGENERÁLÓ az ambiciózus sportolók lehető leggyorsabb regenerációjának elérése érdekében lett kifejlesztve.
Testmozgás utáni speciális étkezéssel meggyorsíthatjuk szervezetünk regenerációját. Különösképpen olyan profi, vagy hobby sportolók számára, akik naponta több edzésen, versenyen vesznek részt, nagyon fontos a gyors regeneráció.
Egy gyors és hatékony regenerációhoz, közvetlen a terhelés után szénhidrát felvételére van szükségünk. Az izmok glikogéntartalékainak gyors feltöltéséhez, közvetlenül a terhelés befejeztével, gyorsan beépülő szénhidrát felvétele szükséges. A glykogén-újrafelépítés, könnyen emészthető fehérje segítségével, még tovább gyorsítható. Ha ehhez biológiailag magas értékű fehérjét választunk, akkor egyben a sérült, és túlterhelt izomrostok regenerációjához szükséges anyagokat is biztosítjuk.

Mire jó a VEROFIT REGENERÁLÓ?


A VEROFIT REGENERÁLÓ-ban minden pihenést serkentő faktor megtalálható:


További alkotórészek:

A többi kiegészítő anyagok étvágyserkentő, ízesítési okokból, és csomómentesség miatt kerülnek bele. (aromák, elválasztó elem (kieselsav), élelmiszerszínezék (Beta-Carotin), citromsav)
Nem tartalmaz az egészségre káros adalék anyagokat.

Általános hatásai:

Alkalmazás és adagolás:


Kinek nem, ill. kevésbé ajánlott a termék?

Személyek, akik betegek és speciális diétát (pl. vesediéta)  kell betartaniuk, csak kizárólag orvosi engedéllyel fogyaszthatják a terméket.
Cukorbetegeknek a VEROFIT REGENERÁLÓ nem ajánlott.

VEROFIT REGENERÁLÓ csak 12 éves kor után fogyasztható!

Dokumentum letöltése pdf formátumban